scorpion Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Panowie, gdzie w Graterlia Premium włącza się powiadamianie ikonką w lewym górnym rogu, że są aktualizacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Nie ma takiej formy informowania o dostępnych aktualizacjach. Jest tylko "kontrolka" w infobar pojawia się w skórkach infinity FHD i default FHD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpion Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 czy można jakiegoś screena z InfinityFHD, która to kontrolka. Bo dziś miałem aktualizację i żadna kontrolka mi się w pasku nie pokazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Ikonka wygląda tak, nie wiem co ile skrypt sprawdza dostępność aktualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Ikona aktualizuje się co 24h. Czyli jak wyjda aktualizacje w dniu X to dopiero w dniu X+1 będzie o tym info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpion Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 dziękuję za informację popatrzymy jak to będzie wyglądać, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi