cr00x Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zaopatrzyłem się właśnie w odbiornik Zegmma H.2H. Wybierając "File list" - mogę odtwarzać jedynie pliki, które nagrałem sam (czyli .ts) Próbowałem więc zainstalować freeplayer, niestety dostaję taki komunikat: GraterliaOS:~# opkg install enigma2-plugin-freeplayer Collected errors: * calculate_dependencies_for: Cannot satisfy the following dependencies for enigma2-plugin-freeplayer: * enigma2-plugin-mediaservice * * opkg_solver_install: Cannot install package enigma2-plugin-freeplayer. GraterliaOS:~# Nie wiem jak to dalej ugryźć. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Myślę, że wystarczy przeczytać stronœ WWW Projektu. Jak byk tam jest napisane, że GOS Premium ma funkcje multimedialne. Cytuję fragment: są pakiety umożliwiające korzystanie z funkcji multimedialnych Enigma2 i/lub Systemu Operacyjnego (np. odtwarzanie treści MKV przez Enigma2, udostępnianie zawartości dysku poprzez minidlna); Dlatego: [*]skoro nie czytasz strony WWW to nie masz informacji na bieżąco; [*]skoro jest komunikat, że brak pakietu dla zależności to gdzie on może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi