arTii Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Podpowiedzcie - czy różnią się te dekodery? Nie znalazłem różnic poza ceną. Czy H5.2S ma coś więcej/jest lepszy od H2S? Pisze w tym dziale ponieważ nie znalazłem odpowiedniejszego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Strona producenta prawdę Ci napisze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomciu Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Różnią się procesorem. H.2S ma BCM7362, a H5.2S BCM73625. Ten drugi wspiera kodek hevc/h.265 do rozdzielczości 1080p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arTii Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Dzięki - właśnie ta 5 na końcu jakoś mi umknęła :) Bo jak porównywałem na stronie to jakoś tak podobnie to wyglądało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi