scorpion Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Z jednej strony jest Vu+ zero w wersji Graterlia Premium z drugiej TV LG [32LA620S-ZA] obsługujący SIMPLINK, który nawet znalazł mi tuner. Jedyne na czym mi zależy to, żeby pilot tunera włączał i wyłączał mi telewizor. Reszta i tak obsługiwana z pilota Vu+. Na chwilę obecną działa mi włączanie tunera i TV z przycisku power na pilocie VU+. Natomiast wyłączanie działa mi na VU+ ale nie wyłącza telewizora (nie usypia). Natomiast opcja wyłączania działa mi na te dwa urządzenia z pilota TV. Co zrobić aby pilot VU+ usypiał mi również telewizor. W załączeniu zdjęcia z konfiguracji dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Odpowiedź prawdopodobnie Ci się nie spodoba. TV LG nie trzyma się standardu CEC. Odkąd pamiętam dokładnie z tym co piszesz LG ma kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Było już chyba więcej niż raz: https://forum.xunil.pl/index.php/topic,1536.msg26672.html#msg26672 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi