Gość cityboy Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Czy odtwarzaliście filmy we freeplayerze .mp4 ? Mi wywalił Error na wyświetlaczu i restart tunera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalcool1 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 @cityboy na normalnym odtwarzaczu działają lepiej niż na freeplayerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cityboy Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Tylko że w normalnym odtwarzaczu jest to samo :( Plik Anna.Karenina.2012.1080p.BluRay.x264.anoXmous Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Stawiam na to iż nBox nie pociągnie sprzętowo 1080p (może się mylę → nie chodzi o możliwość ustawienia trybu) lub na jakiś dziwny kodek użyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cityboy Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Teraz odpaliłem OpenPli ze stajni PKT i .... film poszedł :) Nie wiem gdzie jest błąd ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 This discussion was created from comments split from: Freebox 8.1.1 mod by tux - błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 W PKT jest znacznie więcej kodeków. Jest to znacznie większy kombajn multimedialny niekoniecznie działający na nBox stabilnie. Dla mnie przynajmniej tuner satelitarny to tuner satelitarny. Cała reszta jest dodatkiem. Napisz jeszcze jaki to dokładnie kodek. Jestem bardzo ciekawy co to jest. Stawiam, iż coś co obsługuje ffmpeg a nie gstreamer. We freebox jest wsparcie na gstreamer. Nie wiem jak to jest w PKT. Prosiłbym też na przyszłość, że rzucać hasła, że gdzieś coś zadziałało. Nikt tu od samego moda nie będzie sprawdzał każdego softu i sprawdzał dlaczego tu działa a tam nie. Co innego jak będzie wpis typu: Film używa kodeka takiego i takiego. Należy to odtwarzać tak i tak. Prawdopodobnie brakuje tego i tego. Inna sprawa to taka, że zawsze można przekonwertować dany plik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hosunio Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 A nie można tych kodeków wgrać do tego image? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Nie te wersje bibliotek. Długo tłumaczyć. Jednak niedługo problem się rozwiąże. Nie mogę napisać więcej. Jednak pamiętajcie → to jest tuner satelitarny a nie choinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi