mleczyk89 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Hej Zauważyłem przeglądając FTP w dekoderze, że godzina modyfikacji pliku różni się równo o 2h od czasu aktualnego (śpieszy się o 2 godziny). Zapewne jakiś związek ze strefą czasową ? Może drobnostka, ale w czasie rozwiązywania pewnych niuansów jak ja teraz może wprowadzić w błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Wybacz ale rozumiem, że nic nie rozumiem z tego co napisałeś. Tworzysz plik X po ftp i on ma godzinę modyfikacji przesuniętą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleczyk89 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Robię np update z repo o 15:00 naszego czasu a utworzymy plik ma datę utworzenia 17:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Plik może mieć datę tą co ma w pliku OPKG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleczyk89 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Tu przykład Faktyczna godzina utworzenia to 12:58 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 W takim razie nie mam pojęcia co się u Ciebie dzieje. Nie jest to jedyna anomalia, która opisujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleczyk89 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Kolejny przykład Aktualnie nagrywający się timeshift Dziś na świeżo stawiany system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Moje VU Duo2....Aktualnie nagrywający się timeshift.... Edit tux Dodałem zrzut z zegarkiem na górze, żeby nie było wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleczyk89 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Wyjaśnione, WinSCP wprowadza problem, z totalcommandera wygląda prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi