Gość 626 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Witam,nie można wejść w wiadomości,napisać pw bo wyskakuje taki komunikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Pokaż screena? U mnie nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 626 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Teraz już dobrze jest,a wcześniej tak miałem na PC i na telefonie, ale jak pokaże się znowu to zrobię screen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymidziak Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Teraz już dobrze jest,a wcześniej tak miałem na PC i na telefonie, ale jak pokaże się znowu to zrobię screen. Też miałem błąd oraz ciągły komunikat o 2 wiadomościach nieodczytanych, ale problem ustąpił. Było tak po pracach technicznych forum. tux[/member] jak wyłączyć weryfikację w wiadomościach i postach? Po kilkunastu dalej występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Sprawdź raz jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymidziak Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Sprawdź raz jeszcze... O jest już ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi