Gość prwerti Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Czy po zakończeniu wsparcia dla SH4 będzie możliwa aktualizacja listy kanałów i picon? Szczerze te dwie aktualizacje wystarczyły by do obsługi tunera z GOS po zakończeniu wsparcia. Nie którzy są przyzwyczajeni np. do listy kanałów oraz pikon kol. myszka20[/member] i fajna sprawa jakby te aktualizacje były dostępne na te tunery z SH4. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Póki co wygaszenie jest ogłoszone i jeszcze nie doszło do skutku. System ma się dobrze i jest aktualizowany. Będzie to trwało tak długo jak będą istniały życzliwe osoby, które będą wpłacać co nieco na PayPal. Cały projekt nie jest już maleńkim czymś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stonebridge Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Witam Wysłałem 2 email od weekendu do Ciebie . Nie wiem czy czytałeś.. Jeśli chodzi o wygaśnięcie sh4 to daj znać jak to widzisz bo szkoda tego projektu tak jak pisałem wcześniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Napisz raz jeszcze z informację w temacie o swoim nicku z forum. Będzie łatwiej to odnaleźć w setkach maili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stonebridge Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Napisz raz jeszcze z informację w temacie o swoim nicku z forum. Będzie łatwiej to odnaleźć w setkach maili. ok odezwe sie rano pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi