Gość mario026 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Witam! gdzie w Graterlia OS można zmienić domyślny port (22) ssh? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 W tym samym miejscu co w każdej dystrybucji LINUX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario026 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 tylko nie mam czegoś takiego /etc/ssh/sshd_config Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 A masz w ogóle OpenSSH? Instalowałeś te pakiety? Jak nie to masz Dropbear :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario026 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 pokusiło mnie aby zainstalować openssh musiałem odinstalować Dropbear bo był jakiś konfilkt, teraz wcale nie moge dostać się z konsoli :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 A co zainstalowałeś? Stawiam na to, że o czymś zapomniałeś. Ponadto dropbear też może pracować na innym porcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario026 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 zainstalowałem openssh przez putty komenda: opkg install openssh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 To są jeszcze dwie paczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario026 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 dokładnie nie pamiętam ale było coś w rodzaju openssh 7 cos tam cos tam, nie moge sprawdzic bo nie moge sie połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 To spróbuj z pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario026 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 z pilota doinstalowałem jeszcze openshh serwer i klient i jest ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi