bfksoql Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Witam, Zainstalowałem najnowszą graterlię na vu+ zero, zamountowałem dysk - nie było problemów. ALe każdy nagrany plik ma wielkośc zero. Pamiętam, że miałem taki problem na poprzednim sofcie i trzeba było doinstalować wtyczkę PAU - ale takiej nie ma w repozytorium :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Wtyczkę PAU? EDIT tux: vuplus-pau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bfksoql Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Kurde nie widziałem jej bo nie robiłem opkg update Ale teraz ja zainstalowałem i nie działa :( pliki po 0bajtow. Nie jest potrzebne coś jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bfksoql Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zadziałało jak odpaliłem z konsoli komendę pau więc chyba brakuje skryptu startowego - myślę że sobie poradzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Poprawione. Przeinstaluj pakiet i napisz czy jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi