Gość komati2 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Dzień dobry wszystkim. Mam od niedawna box Wetek Play/Openelec, napędzany procesorem na architekturze ARM. Mogę instalować OpenPli, więc pomyślałem, że może Graterlia siądzie też. Proszę o informacje, czy GOS jest kompatybilna z tym dekoderem? Dziękuję za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Ten tuner nie jest wspierany i nie będzie. Nawet OpenPLi się wycofało ze wsparcia tego tunera. Mam tą puszkę osobiście i jest strasznie problematyczna. Nawet sterowniki....pozostawiam bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komati2 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi