Gość sewer29 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Panowie ,dekoder się zawiesił ,zrestartował i na LCD tylko napis Load. Wgrałem graterlie od nowa z pena do pamięci dekodera, wgrałem jeszcze raz ENV, a na wyświetlaczu LOAD i stoi. Kolejno boot-nor-load. Wgrałem jeszcze raz bez problemu ok, i to samo wisi na tym logo LOAD. Może być błąd w ostatnim archiwum zip paczki OS. Skąd pobrać poprzednie paczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Gdzie ty na stronie masz paczki ZIP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sewer29 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 No to : Graterlia_OS_SagemCom88_nor.tar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 W takim razie informuje, iż dokładnie soft z naszej WWW wgrywałem w tym tygodniu w poniedziałek. Działa poprawnie. Informuję również, iż softy do SH4 od kilku tygodni nie były generowane ponieważ w GOS jest zasada, że nowe wersje softów na WWW są zamieszczane tylko jak już jest to konieczne. Tutaj obowiązuje procedura aktualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sewer29 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Wracam do pytania, wie ktoś co mu może dolegać?Próbowałem jeszcze raz ale bez zmian, na OpenPli działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozhrfhlufq Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 http://graterliash4.xunil.pl/FAQ_-_Strona_1#mozTocId823396 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sewer29 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Nie o to chodzi, tuner nie uruchamia się, sieć go nie widzi, uruchamia się do napisu load. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Log z debug...inaczej będzie kilka stron gdybania i może ktoś trafi na ślepo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sewer29 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Nie mam kabla, chyba muszę zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shouces Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Czy wciąż masz komunikację z ubotem? Tzn. możesz zmienić guzikami skąd ma wystartować tuner albo wgrać soft? Zmienia Ci się kolor diody przy tym napisie load? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi