richter Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 było sobie forum - dawno , pielęgnowało ideę sat4all, no ale już od dawno to przeszłość. Zostały na nim usunięte wszystkie linki i posty dotyczace image Freebox mod tux ,a wytłumaczenie tego jest najciekawsze: Pytanie usera > griwwex ( mój richter'a nick na dvhk po zbanowaniu ): Można wiedzieć dlaczego usunięto informacje do image Freebox&tux ? Image to jest zakazane na Tym Forum ? Jeżeli tak to nie interesuje mnie Dlaczego ,ale istnieje coś takiego jak PW ,wiec proszę o info, a nie będę więcej juz nic tu dawał ,bo szkoda czasu i nerwów. PS: zakaz dotyczy też i Graterlia ? Pozdrowienia dla @pikarel - bana przyjmę z pokorą jak zwykle. odpowiedz na PW udostępniona przez w/w usera ( przypomnę to mój nick tam ) od jednego gościa z dvhk: Nie dyskutujemy w temacie podpiętym, mod zapewne zaraz usunie. Tutaj masz wytłumaczenie http://forum.dvhk.pl/showthread.php?t=691140 Tłumacząc. tak że zakaz jest spowodowany kradzieżą własności intelektualnej, czyli podpisywanie się pod czyjąś pracą bez wzmianki o autorze. trochę surowe że dotyczy to wszystkich image, ale tego typu rzeczy nikt nie toleruje. Post do skasowania. I tu moja konsternacja - w każdym image dla hdclone od 8 - 8.3 ,w jego tytule była zawarta nazwa autorów,może przypomnę np: 180613_ADB5800xx_freebox&tux_OpenPLi v.8.3.0_PEN_16GB.img Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 A to problem pana pikacośtam. Raczej tu nikomu nie zależy, aby się "promować" na dziwnych i szmeranych portalach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Graterlia jest kontynuacją Freeboxa. A Panu Pikacośtam nie wiem o co chodzi. Nawet nie zamierzam dyskutować na ten temat. Jak mają problem to ich sprawa. Na pewno nie moja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi