Guest remedu Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 Witam, Dekoder VU+ Zero. Mam problem z HDMI-CEC. Dekoder odpala telewizor, ale zawsze na kanale DVB (TV Panasonic). Tak samo było z oprogramowaniem OpenATV. Nie ma tego problemu z n-boxem na tym samym telewizorze. Macie może jakieś rozwiązanie poza trybem hotelowym na TV? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietrek Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 Ustaw "Minimalny odstęp wysyłania" na 100 ms. Miałem to samo i pomogło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest remedu Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Twoje rozwiązanie mojego problemu nie naprawia, ale coś zmienia. Z ustawionym odstępem telewizor odpala mi się na kanale HDMI2. Tyle, że TV ma wykorzystane tylko jedną złącze, HDMI1 pod którym podłączony jest dekoder. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts