Gość remedu Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Witam, Dekoder VU+ Zero. Mam problem z HDMI-CEC. Dekoder odpala telewizor, ale zawsze na kanale DVB (TV Panasonic). Tak samo było z oprogramowaniem OpenATV. Nie ma tego problemu z n-boxem na tym samym telewizorze. Macie może jakieś rozwiązanie poza trybem hotelowym na TV? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrek Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Ustaw "Minimalny odstęp wysyłania" na 100 ms. Miałem to samo i pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość remedu Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Twoje rozwiązanie mojego problemu nie naprawia, ale coś zmienia. Z ustawionym odstępem telewizor odpala mi się na kanale HDMI2. Tyle, że TV ma wykorzystane tylko jedną złącze, HDMI1 pod którym podłączony jest dekoder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi