deemax Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Po 2 latach spędzonych z Nboxem stwierdziłem, że nadszedł czas na zmianę tunera. Czy ktoś posiada VU+Solo z Graterlia na pokładzie i jednocześnie używa instalacji unicable? Niestety nie mam możliwości położenia drugiego kabla i jestem zmuszony używać unicable na Nboxie lecz nie zawsze działa to jak należy np. po zmianie z Tvp1 na Polsat mam informację "SID nie znaleziono w PAT" lub "Dostrojenie nie powiodło się". Ciekawi mnie czy głowica w VU lepiej radzi sobie niż ta w Nbox. Konwerter który używam to Inverto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 VU+ Zero i Unicable Sharm == zero problemu. Duo2 nie chciało mi się wozić do teścia na testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deemax Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Dziękuję za odpowiedź tux. Mam nadzieję że mój Inverto również będzie działał bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Ostatnio były poprawki Unicable. Nawet dodano jakieś nowe modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Ja jak miałem solo2 to też na GOS działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shouces Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Przeglądając aukcje internetowe dekoderów VU+ natknąłem się na stwierdzenie (w przypadku dwóch głowic), że mając instalację unicable można nagrywać/oglądać do 8 kanałów jednocześnie. Jest to w ogóle możliwe aby jedna głowica obsłużyła 4 częstotliwości jednocześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 A jaki to tuner? Konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shouces Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Taką informację znalazłem w opisie VU+ UNO 4K na portalu aukcyjnym ale z uwagi na regulamin forum nie mogę podać adresu :) Jest w ogóle możliwość wykorzystania 4 częstotliwości unicable na jednej głowicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rok666 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Tam jest głowica FBC. Warto poczytać o tym wynalazku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi