Gość prwerti Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witam. Czy po wgraniu GOS do tunera UHD-88 będzie działać oryginalny pilot? O ile się nie mylę to ESI88 od CP i UHD88 od Orange mają inne piloty. Na forum znalazłem tylko stare wątki o oryginalnych pilotach dla ESI88. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shouces Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 U mnie na UHD domyślnie działa pilot NBOX'a. Jak jest w drugą stronę to nie wiem bo używam uniwersalnego pilota logitech, który jest skonfigurowany jako ten od nboxa ale patrząc na plik lircd_multi-RC.conf znajdujący się w /etc powinien działać domyślnie pilot zarówno NBOXa jak i UHD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
314TeR Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Konfiguracja pilota od UHD88 jest w standardzie w GOS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi