Gość komati2 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Witam Czy istnieje możliwość tworzenia logów ze statystykami oglądanych kanałów (w/g referencji/ID kanału), by można później na przykład wrzucić do excela? (TVP1 od 1-30.04.17 -total: 12 godzin), itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shouces Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Można, najprościej (wydaje mi się) śledzić logi oscama skryptem i zapisywać do pliku ale gotowca raczej nie znajdziesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komati2 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Tez pomyślałem o oscamie, ale to tylko dla kodowanych chyba. Dzięki za podpowiedź, będę dłubał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Z opli.log też powinno dać radę wyczytać co potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komati2 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 gdzie go znajdę? w /var nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 To może najpierw zacznij od przeczytania jak włączyć logi. Podpowiem - funkcja szukaj działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi