Gość darog69 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Witam ,czy w Graterli jest pod którymś guziolem zmiana wyjścia AV tak jak w było Openpli pod,,@'' bo miałem wcześniej scart i teraz u rodziców podłączyłem po HDMI ale nie mam podglądu? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Też chyba @ ... ale problem w tym, że zwykle jak działało na SCART to po podłączeniu HDMI od razu działa. Obraz jest słabej jakości (576i), ale jest i można w menu zmienić. W drugą stronę jest gorzej po po włączeniu np. 1080i na EURO nie ma sygnału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zaloguj sie po ssh i wyłącz E2GUI Usuń z /etc/enigma2 plik settings. Wlacz E2GUI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darog69 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 No a u mnie nie ma obrazu po HDMI,Anynet+ wykrywa Duxbox,ale nie łączy się @tux tuner dziś połączyłem u rodziców i nie mam skonfigurowanego poł internetowego,każde urządzenie jest inne ,czyli tv i router opanowane,nie ma jak pomoc sąsiedzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi