kafegonzo Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Witam szanownych kolegów. Jak w tytule Nbox BZZB z Modchipem i problem z uruchomieniem Graterlia z usb. Próbowałem wersji wgrywanej przez R-Drive i kopiowanej na pena przez linuxa bez rezultatu. Wersja w Nand oczywiście bez problemu a usb porażka. Może ktoś z kolegów ma jakiś pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quell Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Miałem już kilka BZZB z modchipem. Generalnie, to porażka. Na tych kilku nie dało się oglądać i nagrywać innego programu bo cięło masakrycznie. Dlaczego chcesz go z usb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Oscam z repo. Podobno działa to co u Ciebie nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 osoby z tunerem z modchip proszę o przetestowanie czy r11377 (wrzucone na forum do wiadomego działu) będzie działać prawidłowo, czy też "jak zwykle" będzie problem z równoczesnym oglądaniem i nagrywaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prwerti Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Na ModChip'ie stabilnie działa OSCam r10943, którego nie ma w repo. Testowałem na BZZB z ModChip i nie ma zacięć przy korzystaniu z 2 głowic jednocześnie (tzn. oglądanie i nagrywanie jednocześnie). Kolejny stabilny na ModChip to poprzednia wersja OSCam r10551. Edit. OSCam r11377 zacina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech1232 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Witam masz może te oscamy chętnie bym skorzystał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 10551 masz w repo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech1232 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 ok a sprawdzałeś może czy karty cyfry też działają czy tylko nc+ mam bxzb i wgrany soft w nand na drugim blsa wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Obecnie posiadam odbiorniki MIPS32 i kartę SmartHD+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi