Gość dawidt Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Witam, kupiłem przerobionego BZZB z wgranym ubootem Magus, chciałem go zmienić na uboot prawidłowy dla Graterlia2, natomiast nie widzę w http://forum.xunil.pl/index.php/topic,928.0.html informacji którego uboota powinienem użyć. proszę więc o pomoc. ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Musisz wgrać tego co sprzedawca. Po nazwie domyślam się, że masz modchip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawidt Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 dzięki za szybką pomoc, kluczowy okazał się fakt, że kupiłem tuner z modchipem, dzięki za zwrócenie uwagi ;) po dograniu stosownej paczki jest obraz i dźwięk, problem mam jeszcze z wyświetlaczem VFD, po uruchomieniu pozostaje napis "Start GOS-99" masz może jakiś pomysł? ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata61 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Witam Instalowałeś enigma2-plugin-frontpanel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawidt Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 dzięki! ;) przy okazji jest błąd w nazwie pliku "enigma2-plugin-forntpanel-src" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi