fargot Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Nie działa mi Openwebif na VU Zero. Próbowałem instalacji całego systemu dwa razy i za każdym razem jak chcę wejść we wtyczkę w menu wtyczek mam komunikat: No module named cryptography.hazmat.bindings.openssl.binding Mam zainstalowane pakiety: openssl - 1.0.2j python-pyopenssl - 16.2.0 Nie można się połączyć z openwebif przez http. Wtyczka j00zekbouquets też krzyczy że nie ma openwebif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Przeinstaluj pakiet python-pyopenssl. Brakowało jednej zależności. W fazie BETA nie zmieniam numerków wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fargot Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Działa. Dzięki za pomoc. Teraz pytanie kolejne, jak zainstalować dvbsnoop, które potrzebne jest do j00zekbouquets ? Nie ma takiego pakietu w repozytorium. Może jest w innym pakiecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Pakiet dodany do repozytorium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi