Gość frag Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 witam :) prosze o pomoc zainstalowalem dzis openpli i mam problem z instalacja mgcamd 1.35 sciagnalem tar.gz http://forum.xunil.pl/index.php/topic,52.0.html wrzucilem do tunka odpalilem podobno sie zainstalowalo ale niema katalogow w var zeby wrzucic .list po gwiazdce tez odpala tylko oscam co robie zle prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Jeżeli wgrałeś OpenPLi 8.3 mod by tux to od wersji 8.3 zakończył się support MgCamd. Dlaczeg było juz pisane wiele razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frag Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 aa ja tu z 2h sie morduje ok :) czym moge to ugryzc zeby zastapic tego mgcamd ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Skonfigurować OScam do pracy z protokołem NewCamd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi