Gość gregoryfx Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Witam, widzę że wraz z nowym oprogramowaniem nie ma w dodatkach pluginu CrossEPG. Bardzo proszę o podanie linku lub wrzucenie tutaj pluginu. Szukałem w google, ale nic nie mogłem działającego znaleźć, być może wpisałem błędne słowo kluczowe. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franco78 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 coś podobnego... http://forum.xunil.pl/index.php/topic,429.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregoryfx Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ten program znam, ale niestety nie działa u mnie dobrze, znacznie lepiej funkcjonował CrossEPG i o taki proszę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zacznę na początek od tego że EPG Import i CrossEPG pobierają z tego samego źródła. Także na CrossEPG nie będzie nic więcej ani mniej co do EPG. Sam CrossEPG jest gdzieś na forum w wersji działającej jednak EPG Imprt robi to samo co CrossEPG i w dodatko kompletnie w tle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregoryfx Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ja jednak wolę CrossEPG, bardzo proszę o link, forum obszukałem i znaleźć nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jednak opcja szukaj chyba działa inaczej u mnie niż u Ciebie: Wchodzisz tu: http://forum.xunil.pl/index.php?action=search2 Wpisujesz jako to czego szukasz: CrossEPG Wynik numer 3 I jeszcze podpowiem → przedostatni post w tym wątku :D Jednak chyba ja zaliczam się do tego pokolenia, co najpierw użyje głowy a dopiero potem napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregoryfx Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Nie możliwe, Tux naprawdę używałem wyszukiwarki i pokazywało brak wyników, takie słowa podawałem: EPG, Cross, CrossEPG. Dziękuję bardzo! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ależ prosze bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregoryfx Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Tux, jak ustawić aby EPG Imprt, pobierał EPG na HDD, a nie do pamięci NAND? W tej chwili wszystko się ładuję tam gdzie jest plugin wgrany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Jeżeli jest zamontowane coś do /hdd to tam zapisze. Jeżeli nie ma to do NAND. Jeżeki chcesz inną ścieżkę to zmień to w ustawieniach EPG w samej E2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregoryfx Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 aha dziękuje za pomoc :) . Jednak przekonałem się do EPG Import, szybszy, mniej obciąża i fajnie się pobierają kanały. Wchodząc do folderu HDD, nie ma nic odnośnie EPG, jak sprawdzić czy aby na pewno zapis jest na hdd a nie do nand? DZIĘKUJE ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Jeżeli masz podmontowane coś do /hdd to zrestartuj GUI E2 i zobacz czy pojawił się w /hdd pik epg.dat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregoryfx Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Tak jest plik, więc jestem już spokojny że nie zapełniam pamięci NAND. Dziękuję bardzo za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi