MichałTJE Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 W skrócie: W kontroli rodzicielskiej ustawiasz pin Zabezpieczenie kanałów na tak Wciskasz zielony przycisk i zapisujesz Wchodzisz na listę kanałów Wybierasz bukiet, wciskasz setup i dajesz "add bouguet from parental protection" i gotowe Poszczególne kanały tak samo jak opis wyżej: wybierasz kanał > przycisk setup i dodaj do kontroli rodzicielskiej. Witam znalazłem zamknięty wątek więc powielam pytanie kolegi z forum... chcę zablokować jeden z bukietów przed małymi ludkami z domu ... wykonuję tutorial jak wyżej do momentu setup na nazwie bukietu jest ok następnie otwieram konfigurację > interfejs GUI i... z nic nie widzę tej opcji: add bouguet from parental protection lub tej dodaj do kontroli rodzicielskiej... hmmm,,, gdzie szukać ? dziękuję z góry... MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Witam znalazłem zamknięty wątek więc powielam pytanie kolegi z forum... chcę zablokować jeden z bukietów przed małymi ludkami z domu ... wykonuję tutorial jak wyżej do momentu setup na nazwie bukietu jest ok następnie otwieram konfigurację > interfejs GUI i... z nic nie widzę tej opcji: add bouguet from parental protection lub tej dodaj do kontroli rodzicielskiej... hmmm,,, gdzie szukać ? dziękuję z góry... Nie rozumiem po co chcesz otwierać konfigurację > interfejs GUI ?? co tam chcesz ustawić. Dajesz setup na na folder bukietu i tam masz wspomnianą opcje kontroli rodzicielskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałTJE Opublikowano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 ... dokładnie tak jak napisałem... po naduszeniu setup na danym bukiecie powoduje uruchomienie "menu konfiguracja" która jest niczym innym jak "interfejs GUI".... zastanawiam się czy mogłem kiedyś to zmienić w ustawieniach... (była kiedyś opcja: "ustawiania akcji" po naciśnięciu setup, ale nie pamiętam czy dotyczyło to listy kanałów) opcje o których Ty piszesz, a są związane sztywno z bukietami i kontrolą rodzicielską nie widać... obecnie korzystam ze "starej" wersji Graterlia OS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi