goolash Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Niedawno pojawiły się sterowniki dla głowicy DVBC dla tego tunera. Jest jakaś szansa że i Graterlia wesprze te od odbiorniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Jest... Kiedy...kiedy będzie trochę czasu na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasi7 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Dobry pomysł, też bym był zainteresowany. Jak coś, mogę jakoś pomóc w tym temacie? [warning]Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych. Proszę poprawić.[/warning] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goolash Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Tux szansa wciaz jest na sterowniki do DVBC w 5800C ? (tylko nie mów że niecierpliwy jestem :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Gdzieś w mojej kompilacji jajka i sterowników ten sterownik też był, ale nikt go nigdy nie przetestował. Jak ogarniesz sam, to mogę Ci podrzucić pliki (plik?) do testu. Ogarniesz sam, znaczy skrypty startowe musiałbyś sobie modyfikować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goolash Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Jeśli mogę liczyć na wsparcie (tzn co i w którym pliku trzeba zmienic) to chetnie sie podejmę =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasi7 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Trochę próbowałem coś zrobić w tym temacie, ale bez wiekszych rezultatów. Jak coś to też możecie liczyć na moją pomoc. Niestety narazie spędzam święta w Polsce, więc możecie liczyc na mnie od początku styczynia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi