pepan Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witaj Tux :) Kiedy możemy spodziewać się zaktualizowanych obrazów systemu dla stronie dla 5800 ? Ostatni update to 8 grudzien 2016. Pozdrawiam Szczepan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Kiedy będzie taka potrzeba :) Aktualizacje nie działają? Obrazy są po to by można było wgrać i aktualizować. generowanie ich tylko dlatego, że jakieś paczki się zmieniły jest lekkim bezsensem. Musiałbym je generować ze 2-3 na tydzień. Nowe generowanie przewiduję po zamknięciu softu oraz dopiero po uporządkowaniu softu (nazwy paczek, zależności, itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepan Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Dziękuje kolego za odpowiedź. No właśnie mam problemy z BSKA i BSLA z aktualizacją. Po aktualizacji oba tunery przestały nagrywać (BSKA mój ma dołożony dysk) zaplanowane w EPG wydarzenia. Czekałem cały czas na nowy obraz, żeby wgrać na tuner i w zasadzie go zostawić bez update. Jeśli faktycznie nowe obrazy pojawią się za jakiś dłuższy czas, to po prostu wrzucę obrazy systemu z 8 grudnia 2015. Pozdrawiam serdecznie Dziękuje za szybką odpowiedź i dziękuje również za to, że zrobiłeś ten firmware dla naszych tunerów no i podziwiam Cię, że masz takie zacięcie do tego:) Szczepan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi