Gość bogus59 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Jak w temacie , mam zdjęcia jpg wrzucone na dysk do folderu Picture , jak je teraz obejrzeć na Nboxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Doinstalować plugin Picture Player. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bogus59 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ok , dzieki , ale możesz podać link , bo nie mogę go znaleść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 PPanels nie gryzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bogus59 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Chciałbym aby ugryzł ;D , kurcze ale jakoś nie mogę tego znaleźć w freboxie ale nie by tux ,obleciałem chyba wszystko, podpowiesz jak zainstalować ten Picture Player . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 A co się dzieje jak naciśniesz niebieski guzik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bogus59 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Nie ma tam nic takiego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 A to co inego. W najnowszym freebox nie ma tego pluginu. Musisz go szukać w poprzednich wersjach softu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bogus59 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Rozumiem że doinstalować się nie da ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Nie napisałem tego. Napisałem tylko, że w najnwszym Freebox nie ma tego pluginu. W załączniku to czeg szukasz. plugin_PicturePlayer.tar.gz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bogus59 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dzięki , o to chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi