centek Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Moje przemyślenia nad tym jak zawalczyć z problemem list autorstwa @ Richtera, sprowadziły się do tego, aby lista do dekodera była pobierana po wprowadzeniu loginu i hasła użytkownika forum. Każde pobranie zapisałoby się w logach i w przypadku nadmiernej ilości można by było banować użytkownika. Pobieranie mogłoby się odbywać po zalogowaniu poprzez plugin, w którego ustawieniach prowadzane by były dane użytkownika. Plugin mógłby również nadawać pobranej na dekoder liście sygnaturę, przez którego użytkownika została pobrana (jeśli jest to możliwe). W przypadku późniejszego kopiowania listy z dekodera i udostępniania jej w sieci pozostałby ślad kto to zrobił. Wyrażam zgodę na wykorzystanie mojego pomysłu tylko przez Richtera wraz z autorami Graterlia OS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Smutne to, że nasze dekodery zostały z "mega wsparciem". Bez podstawowego jakim jest lista kanałów. Niestety nie wszyscy mają czas na układanie list pod siebie i tutaj lista richtera była najlepsza. Najbardziej intuicyjna. Lista od tux i katalogi to dla mnie coś z czego nie da się korzystać... w dodatku nie wszystkie picony od Marcina pod nią działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Wniosek jest prosty: co tylko @richter potrafi listy robić? Niech się komuś zachce i niech zrobi listę, nigdzie nie jest powiedziane że listy @tuxa i @richtera mają wyłączność na system Gos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Przykro mi, ale nie robię już list - żadnych. Tak wiec dalsza dyskusja jest bezprzedmiotowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Dlatego zamykam. Sprawa jest oczywista. Ktoś ma jakiś pomysł to czytać mój post wyżej, i jest do tego odpowiedni dział (Inne listy kanałów): http://forum.xunil.pl/index.php?board=75.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi