Gość Zbych0 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Po ostatniej aktualizacji w ustawieniach tunera jest tylko satelita hotbird. Podczas wgrywania Graterli; ustawienia tunera: była możliwość wskazania kilku satelit. W czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Czy wgrałeś jakąś listę kanałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbych0 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Tak swoją, mam ją od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 W takim razie zainteresuj się plikiem satelities.xml w /etc/tuxbox lub /etc/enigma2. W tej drugiej lokalizacji nie powinno go być w ogóle. W tym pliku są definowane satelity. Nic innego nie przychodzi mi na teraz do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbych0 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 w /etc/tuxbox jest ten plik, a w /etc/enigma2 nie. Poszedłem za za Twoją myślą o liście. Wgrałem z opkg i jest w pożądku Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Niedługo poprawię opcję od list kanałów tak aby można było przywracać podstawowy plik satelities.xml. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 @tux to jest ten problem co gadaliśmy ostatnio Nie powinno dochodzić do sytuacji gdy tuner zostanie bez satellites.xml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Tu był inny problem. Lista miała satelities.xml z jednym satelita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 poniżej .xml na 12 sat satellites.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Tu był inny problem. Lista miała satelities.xml z jednym satelita. czy to: https://github.com/oe-alliance/oe-alliance-tuxbox-common by nam się jakoś nie przydało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi