Gość jakisneo Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Hej. Czy macie też problem z odtwarzaniem filmów z HDD po najnowszej aktualizacji? Wcześniej u mnie wszystko śmigało, po aktualizacji przestały odtwarzać filmy (wszystkie filmy czy to nagrane bezpośrednio czy skopiowane na HDD). Wgrałem AdvancedFreePlayer czy inne wtyczki ale dalej mam problem. Cały system także postawiłem na nowo i to samo :/ Jakieś rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Hej. Czy macie też problem z odtwarzaniem filmów z HDD po najnowszej aktualizacji? Wcześniej u mnie wszystko śmigało, po aktualizacji przestały odtwarzać filmy (wszystkie filmy czy to nagrane bezpośrednio czy skopiowane na HDD). Wgrałem AdvancedFreePlayer czy inne wtyczki ale dalej mam problem. Cały system także postawiłem na nowo i to samo :/ Jakieś rozwiązanie? przeczytaj: http://forum.xunil.pl/index.php?topic=2566.msg35439#msg35439 i wypróbuj poradę stamtąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areq Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Czy ADV nie powinien wymagać tego poprostu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Pomyślę co dodać do zależności. Wydaje się to oczywiste ale naprawdę takie nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi