Gość stybi Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Witam, szukałem odpowiedzi na moje pytanie, jednak nie znalazłem nigdzie konkretnej odpowiedzi. Gdzie mogę wrzucić mój skrypt (przykładowo xxx.sh), żeby uruchamiał się za każdym razem przy uruchomieniu dekodera? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 /etc/init.d/rcS.users.sh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stybi Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 /etc/rc.local To co podał @j00zek obowiązywało jakiś czas temu. Jakimś cudem nie wyleciał plik przy którymś update. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi