Gość elektronik1906 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Witam serdecznie, Jestem w posiadaniu Nboxa na Enigmie 2 i mam dwa problemy: - przy próbie wgrania Graterlii, po włożeniu USB (na penie mam pliku rozpakowane z ADB5800xx_Graterlia_nand.tar.gz), odpaleniu boxa z wciśniętym przyciskiem pojawia sie informacja FAIL - jakiś rok temu na moim pierwszym boxie,wgrałem bez problemu, co może być przyczyną? pliki wydaja sie nie uszkodzone na penie? Usunięto Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikorkaaa Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ja jak mam problem z wgraniem to używam sdformatter i po tym zabiegu soft ładuje się ok https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elektronik1906 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Dzieks, ale ja używam zwykłego PEN-a USB, nie karty SD i przed wgraniem softu, formatowałem go i pomimo to -> FAIL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 A dlaczego nie spróbujesz?? Tylko zakładasz, że się nie da bo SD... Założę się, że masz pena 8GB lub więcej i Windows formatuje go z uporem godnym lepszej sprawy jako NTFS a nie supportowany FAT32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikorkaaa Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 dodam tylko że bywa tak że windows formatuje w fat32 i mimo to że sformatuje to FAIL wyskakuje z tym programem zaczełem zabawę bardzo dawno temu przy okazji gdy robiłem rastberypi i ikonka zostałą na pulpicie i gdy miałem na dekoderze FAIL myślę przelecę no jak to kolega mówi zwykłego pena a nie kartę sd i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elektronik1906 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Super, dzięki - wieczorem robię test więc:) a czy ktoś jest w stanie mi pomóc w drugim temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi