TomTelos Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 PLi-HD Jest to najnowsza wersja domyślnej skórki przeznaczonej pod image openPLi. Skórka została przetestowana i dostosowana pod GOS. Dodałem również konfiguracje skina po przez wtyczkę userskin. Skin posiada PIG, może być używany na nboxie z tym że skin nie będzie wyświetlał piga. Zawartość: 20 kolorów do wyboru (Wzorowany na kolorach metrix) 2 screeny (infobar i secondinfobar z bigpiconą) Jak ktoś zrobi jakąś ciekawą modyfikacje poszczególnych ekranów proszę udostępnić, wrzucę ją do modyfikacji skórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesiu84 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Witam, szukam tej skórki w wersji HD, bo na Zgemma S2S nie działają skórki FHD, obraz się rozjeżdża, jest możliwość dostania jej gdzieś w takiej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 poszukaj http://graterlia.xunil.pl/repository_archive/2017_mips32el/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesiu84 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Dzięki wielkie, znalazłem, testuję dalej czy coś z tego wyjdzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesiu84 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Taki drobny błędzik znalazłem w PLi-HD (nie FHD, tam nie zaglądałem), brakuje zależności do: fonts-andale fonts-lcd fonts-tuxtxt fonts-nmsbd bez tego po starcie jest crash PLi-HD Jest to najnowsza wersja domyślnej skórki przeznaczonej pod image openPLi. Skórka została przetestowana i dostosowana pod GOS. Dodałem również konfiguracje skina po przez wtyczkę userskin. Skin posiada PIG, może być używany na nboxie z tym że skin nie będzie wyświetlał piga. Zawartość: 20 kolorów do wyboru (Wzorowany na kolorach metrix) 2 screeny (infobar i secondinfobar z bigpiconą) Jak ktoś zrobi jakąś ciekawą modyfikacje poszczególnych ekranów proszę udostępnić, wrzucę ją do modyfikacji skórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Dzięki. Poprawie za niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Skórka PLi-FullNightHD powoduje zawieszenie systemu,graterlia świeżo zainstalowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 9 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Podeślij loga, u mnie wszystko w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 9 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Dziękuje, poprawka już dostępna. Wykonać polecenie "sysupdate" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGrab3 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Czy customizacja tego skina jest dostępna jeszcze w repo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi