Gość artur_n Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Witam, mam w posiadaniu notebooka z 1GB pamięci ram bez możliwości upgrade oraz Atomem N570 na pokładzie. Jaki system pozwoli na w miarę normalne użytkowanie tego sprzętu? Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Arch linux? U mnie na takim czymś fajnie śmiga z GNOME. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Ciężki temat z tym Arch Linuxem. Instalacja jest na tyle zawiła że nie za bardzo daje sobie z nią radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Przecież przewodnik działa na zasadzie kopiuj-wklej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość voyteckst Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Debian? Jest praktycznie niezniszczalny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Poza brakiem optymalizacji to jest ok. Jak komuś nie zależy na wykorzystaniu nowych instrukcji procesora i starczy i386 to będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Udało mi się postawić ArchLinuxa z gnome3 na tą chwilę testuje jak to się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Zerknij tylko czy masz poprawne sterowniki do grafiki Intela i zerknij na to na jakim trybie akcelerator jest najlepiej. Do wyboru są chyba trzy tryby: sna, uxa, glamour. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi