Marcin Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Zastanawiam się, czy jest coś takiego jak CAM CI+ z oscamem. Mam w TV tuner sat i zastanawiam się, czy da się jakość odpalić to z oscamem pomijając dekoder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Zastanawiam się, czy jest coś takiego jak CAM CI+ z oscamem. Mam w TV tuner sat i zastanawiam się, czy da się jakość odpalić to z oscamem pomijając dekoder. z tego co pamiętam, w obecnym stanie rozwoju softu, NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Kiedyś był moduł Diablo z Oscam + WiFi. Czy to jeszcze jest dostępne to nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Kiedyś był moduł Diablo z Oscam + WiFi. Czy to jeszcze jest dostępne to nie mam pojęcia. Z chęcią kupił bym coś takiego ale już nigdzie tego nie widzę by było można to kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 A tu ? http://www.hollex.pl/moduly-ci-cams/2132-modul-diablocam-2-wifi-twin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 A tu ? http://www.hollex.pl/moduly-ci-cams/2132-modul-diablocam-2-wifi-twin To chyba nie jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emarcin Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 To jest właśnie to ale od ponad roku "Aktualnie brak produktu w magazynie" i wszystko w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi