Guest ramalysz Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Witam, mam taki problem; jak chcę obejrzeć jakiś film z internetu to mam efekt skaczącego obrazu tak jak by się zatrzymywał co kilka sekund. Tuner do sieci podłączony jest przez wi-fi, czy trzeba coś ustawić? Czy może za wolna sieć? Łączy się dobrze i wyszukuje dobrze. Tuner ma dopiero od miesiąca i nie bardzo orientuję się jeszcze we wszystkich ustawieniach. Zmieniałem rozdzielczość ale nic nie pomaga. Help :'( Dodam, że ten efekt bjest przy wszystkich filmach nawet czarno białych (np czterej pancerni i pies). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matzg Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Domyślam się że filmy oglądasz za pomocą IPTVPlayer (nic na ten temat nie napisałeś) jeżeli tak to włączenie buforowania niezbędne... resztę informacji znajdziesz na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts