Gość ramalysz Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Witam, mam taki problem; jak chcę obejrzeć jakiś film z internetu to mam efekt skaczącego obrazu tak jak by się zatrzymywał co kilka sekund. Tuner do sieci podłączony jest przez wi-fi, czy trzeba coś ustawić? Czy może za wolna sieć? Łączy się dobrze i wyszukuje dobrze. Tuner ma dopiero od miesiąca i nie bardzo orientuję się jeszcze we wszystkich ustawieniach. Zmieniałem rozdzielczość ale nic nie pomaga. Help :'( Dodam, że ten efekt bjest przy wszystkich filmach nawet czarno białych (np czterej pancerni i pies). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Domyślam się że filmy oglądasz za pomocą IPTVPlayer (nic na ten temat nie napisałeś) jeżeli tak to włączenie buforowania niezbędne... resztę informacji znajdziesz na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi