pietrek Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Powiedzcie gdzie zmienię bo nie mogę znaleźć opcji by przy starcie dekoder nie wył prawie na 100% ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 W pliku settings masz zapis "config.audio.volume=55" (u mnie akutrat 55) plik leży w /etc/enigma2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrek Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 dzięki wielkie wrócę do domu to sobie ustawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordi Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 wątek co prawda stary i nie wiem czy od tego czasu coś się mieniło, ale u mnie nie do końca to działa. Tzn w pliku settings mam wpisane "config.audio.volume=100" jednak po ponownym włączeniu odbiornika ta wartość spada do 60 (testowane kilka razy). Mam też włączony HDMI-CEC a gdzieś czytałem (tu na forum), że mając go aktywnego automatycznie głośność jest na 100% a to ma się nijak do tego co jest u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordi Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi