krempla Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Witam Od wczoraj nie mogę połączyć oscama z przeglądarką wpisuję odpowiedni adres :8888 i nic. może ktoś pomóc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AbrahaM Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Witam Od wczoraj nie mogę połączyć oscama z przeglądarką wpisuję odpowiedni adres :8888 i nic. może ktoś pomóc? Prawdopodobnie wgrałeś sobie ręcznie w miejsce systemowego pliku oscam (standardowo zastępowanego podczas aktualizacji) inną wersje z webif pobraną z forum. Trzeba było albo zdecydować się na wgranie pliku oscam_user, (wtedy by system Tobie OSCam'a "nie ruszył"), albo odinstalować zwykłą wersję przez opkg i też przez opkg zainstalować oscam-webif, wtedy aktualizacje by aktualizowały wersję webif. Po więcej odsyłam ---> tutaj <--- . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl123456 Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 Dzień dobry , czy mogę prosić o link, bo powyższy już wygasł. Mam ten sam problem co kolega kiedyś. Szukałem ale nie mogę znaleźć przyczyny. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts