krempla Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam Od wczoraj nie mogę połączyć oscama z przeglądarką wpisuję odpowiedni adres :8888 i nic. może ktoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam Od wczoraj nie mogę połączyć oscama z przeglądarką wpisuję odpowiedni adres :8888 i nic. może ktoś pomóc? Prawdopodobnie wgrałeś sobie ręcznie w miejsce systemowego pliku oscam (standardowo zastępowanego podczas aktualizacji) inną wersje z webif pobraną z forum. Trzeba było albo zdecydować się na wgranie pliku oscam_user, (wtedy by system Tobie OSCam'a "nie ruszył"), albo odinstalować zwykłą wersję przez opkg i też przez opkg zainstalować oscam-webif, wtedy aktualizacje by aktualizowały wersję webif. Po więcej odsyłam ---> tutaj <--- . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl123456 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Dzień dobry , czy mogę prosić o link, bo powyższy już wygasł. Mam ten sam problem co kolega kiedyś. Szukałem ale nie mogę znaleźć przyczyny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi