robert_cz Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Czy dałoby się dokompliować wersję gstreamer-gos-tools z opcjami debug? Bo aktualnie dają taki błąd: GraterliaOS:/hdd# gst-launch --gst-debug-help Error initializing: Unknown option --gst-debug-help Wydaje mi się, że to problem nie dokompilowanego debugu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 debug spowalnia wszystko. Proponuję, abyś sobie zbudował środowisko programistyczne i skompilować co tam potrzebujesz z debugiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert_cz Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 dopiero się uczę, mam śroodowisko zrobione, ale mi coś nie idzie :-( Oczywiście się z Tobą zgadzam, że do release nie ma sensu dodawać funkcji na co dzień nie potrzebnej, ale taka paczka do testów by się przydała, a samemu mi na razie nie wychodzi. Ale skoro odpowiedziałeś to Cię o coś zapytam: Gstream działa na pluginach, jak on sobie radzi z wywołaniami z OpenPLi bo nie ma wtyczek od mpeg2 i mpeg4 nie znalazłem? [Aktualizacja 1] Ale jak by podzielić paczkę na gstreamer z bibliotekami potrzebnymi OpenPLI i gstream-tools, narzędziami do testowania (tak jak proponowałem tu: http://forum.xunil.pl/index.php/topic,2078.0.html), (już podzielone) to w tej drugiej do tych narzędzi można by dokompilować debug? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi