krempla Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Witam Przed chwilą zmieniłem czas przycisków ze 130 na 090 w zarządzaniu systemu. W pilocie poprzestawiały się wszystkie guziki, nie mogę wejść ponownie poprzez blue panel ani w setup. Proszę o pomoc albo będę musiał przeinstalować system. pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
AbrahaM Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Witam przed chwila zmienilem czas przycisków ze 130 na 090 w zarządzaniu systemu. W pilocie poprzestawiały się wszystkie guziki, nie mogę wejść w te funkcję poprzez blupanel ani w setup. proszę o pomoc albo bede musial przeinstalowac system. pzdr Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych. Proszę poprawić. robisz opkg update opkg install nano nano /etc/sysctl.gos tam ciebie interesują linie: usePeriod= useDelay= gdzie jest to odpowiednio pierwszy i drugi parametr z GUI, zmieniasz sobie na takie, jakie chcesz, proponuje przetestować 130, 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krempla Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 Bardzo dziękuję. Wszystko powróciło do pierwotnych ustawień. ::) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts