krempla Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witam Przed chwilą zmieniłem czas przycisków ze 130 na 090 w zarządzaniu systemu. W pilocie poprzestawiały się wszystkie guziki, nie mogę wejść ponownie poprzez blue panel ani w setup. Proszę o pomoc albo będę musiał przeinstalować system. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witam przed chwila zmienilem czas przycisków ze 130 na 090 w zarządzaniu systemu. W pilocie poprzestawiały się wszystkie guziki, nie mogę wejść w te funkcję poprzez blupanel ani w setup. proszę o pomoc albo bede musial przeinstalowac system. pzdr Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych. Proszę poprawić. robisz opkg update opkg install nano nano /etc/sysctl.gos tam ciebie interesują linie: usePeriod= useDelay= gdzie jest to odpowiednio pierwszy i drugi parametr z GUI, zmieniasz sobie na takie, jakie chcesz, proponuje przetestować 130, 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krempla Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Bardzo dziękuję. Wszystko powróciło do pierwotnych ustawień. ::) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi