Guest b4mbus Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Witam, proszę o pomoc w odpaleniu "swojego" oscam'a oraz drugiego równolegle ymod. Wrzuciłem binarki do katalogów oraz pliki konfiguracyjne do tunera. Uruchomiłem z palca i wszystko działa. Jednak chciałbym uruchomić tą kombinację na stałe (domyślnie). Komendami z palca: /usr/bin/ymod -d 0 -b -c /var/keys/oscam_ymod -t /tmp/.oscamy /usr/bin/oscam -d 0 -b -c /var/keys/oscam_sci0 Jak dodać skrypt startowy by domyslnie się uruchamiał zamiast oryginalnego oscama ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest j00zek Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 zainstalować wtyczkę alternative softcam manager i nie zawracać sobie głowy skryptami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest b4mbus Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 zainstalować wtyczkę alternative softcam manager i nie zawracać sobie głowy skryptami. No niby tak.. ale tam nie mam możliwości wybrania DWÓCH binarek (oscam+oscamYmod). A ja potrzebuję, by działaly równolegle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest j00zek Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Cos mi sie wydaje, ze pomyliles adresy, tutaj sie nie zajmujemy piractwem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts