Gość b4mbus Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Witam, proszę o pomoc w odpaleniu "swojego" oscam'a oraz drugiego równolegle ymod. Wrzuciłem binarki do katalogów oraz pliki konfiguracyjne do tunera. Uruchomiłem z palca i wszystko działa. Jednak chciałbym uruchomić tą kombinację na stałe (domyślnie). Komendami z palca: /usr/bin/ymod -d 0 -b -c /var/keys/oscam_ymod -t /tmp/.oscamy /usr/bin/oscam -d 0 -b -c /var/keys/oscam_sci0 Jak dodać skrypt startowy by domyslnie się uruchamiał zamiast oryginalnego oscama ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 zainstalować wtyczkę alternative softcam manager i nie zawracać sobie głowy skryptami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość b4mbus Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 zainstalować wtyczkę alternative softcam manager i nie zawracać sobie głowy skryptami. No niby tak.. ale tam nie mam możliwości wybrania DWÓCH binarek (oscam+oscamYmod). A ja potrzebuję, by działaly równolegle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Cos mi sie wydaje, ze pomyliles adresy, tutaj sie nie zajmujemy piractwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi