ozhrfhlufq Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Witam Postanowiłem zrobić dla szwagra aktualizację której to on nie robił ponad 5 miesięcy. Wszystko poszło ok przez putty. Po wszystkim zrobiłem reset systemu no i na wyświetlaczu pojawił się napis nLan. Nie mogę wgrać od nowa softu z pendrive bo nie pojawia się napis PROG przy trzymaniu przycisku POWER. Przy uruchomniu pojawia się napis nbox a potem mogę wybierać skąd bedzie startował system nLAN-uPdt-hdd1-hdd2 itp. Pomocy. :'( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ryrzy Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Moze uboot b4t ? Strzalkami na updejt z usb wybrac Wysłane z mojego LG-D802 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozhrfhlufq Posted November 7, 2014 Author Share Posted November 7, 2014 Po naciśnięciu updt i ok zaczyna czytać z pendrive ale tak na ok 3 sec i potem koniec. Wiem to bo miga dioda na pendrive. Edit: soft już się wgrywa :) musiałem zmienić plik update na ten z paczki b4Team Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts