ozhrfhlufq Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Witam Postanowiłem zrobić dla szwagra aktualizację której to on nie robił ponad 5 miesięcy. Wszystko poszło ok przez putty. Po wszystkim zrobiłem reset systemu no i na wyświetlaczu pojawił się napis nLan. Nie mogę wgrać od nowa softu z pendrive bo nie pojawia się napis PROG przy trzymaniu przycisku POWER. Przy uruchomniu pojawia się napis nbox a potem mogę wybierać skąd bedzie startował system nLAN-uPdt-hdd1-hdd2 itp. Pomocy. :'( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryrzy Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Moze uboot b4t ? Strzalkami na updejt z usb wybrac Wysłane z mojego LG-D802 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozhrfhlufq Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Po naciśnięciu updt i ok zaczyna czytać z pendrive ale tak na ok 3 sec i potem koniec. Wiem to bo miga dioda na pendrive. Edit: soft już się wgrywa :) musiałem zmienić plik update na ten z paczki b4Team Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi