Gość maciej_maj Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Chyba NC+ zamierza zrobić prezent świąteczny swoim klientom. Więcej tutajhttp://satkurier.pl/news/107683/nc-testy-wylaczenia-podzialu-jednej-karty-nma.html. Chciałem się przy okazji zapytać bardziej obeznanych jak to się tyczy OSCAM i sharu na drugi tuner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Chyba NC+ zamierza zrobić prezent świąteczny swoim klientom. Więcej tutajhttp://satkurier.pl/news/107683/nc-testy-wylaczenia-podzialu-jednej-karty-nma.html. Chciałem się przy okazji zapytać bardziej obeznanych jak to się tyczy OSCAM i sharu na drugi tuner. z informacji od tych, których te testy dotknęły, wynika że faktycznie w danej chwili można odpytywać kartę tylko o dwa kanały. Odpytywanie o więcej skutkuje tym, że co prawda karta odpowiada, ale odpowiedzi dają czarny obraz. W dodatku użytkownicy ich (platformy NC+) sprzętu donoszą o zdarzającym się czasami zawieszaniu się nie dzielonej karty (żadnych spliterów), gdy jeden program jest nagrywany, a drugi oglądany... prezent, to NC+ chyba zrobi, ale konkurencji w postaci CP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciej_maj Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 No to kiepsko to wygląda tym bardziej że w sumie nie jest to dla mnie konieczne ale czasami z tego korzystałem bo mam 2 gi tuner na piętrze. A jeśli powoduje to błędy względem nagrywania i oglądania w tym samym czasie na jednym tunerze to mogli by obciąć do 6 ecm-ów. Oby w ogóle tego nie włączyli. Ja nie mam nic do spliterowców bo w sumie jeśli umowa jest na lokal to w obrębie tegoż lokalu powinna być możliwość korzystania chociaż na dwóch odbiornikach. A tak NC- zrobi sobie kolejny strzał w stopę. Ostatnio właściwie za te pieniądze, które się wydaje nie ma nic ciekawego do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi