Jump to content

Brak wersji G. 1.0.4 Final w archiwum wersji

Guest spamm

Recommended Posts

Cześć,

Z racji że najnowsza wersja 2.x sprawia mi problemy (BSLA po naprawie) chciałbym wrócić do wersji 1.0.x. Szukałem wersji 1.0.4 podpiętej na forum ale nie znalazłem. Czy ta wersja była uwalona/gorsza od 1.0.3 i dlatego została zdjęta? Czy może przypadek? Aktualizacje w archiwum są tylko do 1.0.3.

ps. mogę ściągnąć z chomika ale cholera wie co tam może być zaszyte "przy okazji". Przydałyby się też sumy kontrolne orginalnej binarki.

Cześć,

Z racji że najnowsza wersja 2.x sprawia mi problemy (BSLA po naprawie) chciałbym wrócić do wersji 1.0.x.

Jeśli najnowsza wersja sprawia Tobie problemy na BSLA po naprawie, to znaczy że naprawa została przeprowadzona nieprawidłowo. Wersji 1.x już nie wspieramy, ze wszystkimi z tego wynikającymi skutkami.

OK rozumiem że nie jest wspierana, ale skoro jest 1.0.3 w archiwum wersji to dlaczego nie ma 1.0.4?

Ja chcę sprawdzić czy na starej wersji są też występujące u mnie problemy. 2 dni temu sam mi się zrestartował i zorientowałem sie po uptime. A dziś to już wtopa większa bo chciałem włączyć tuner a na wyswietlaczu była nadal godzina a pingwin tylko dreptał na czarnym ekranie tv.